wat doen wij?

In- en verkoop

Ouwens & Pas Automotive houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s. We richten ons voornamelijk op auto’s met een apart of uniek tintje en een aantrekkelijke kilometerstand. Uiteraard kunt u uw huidige auto gewoon bij ons inruilen! Klik hier voor ons actuele aanbod.

Importeer uw droomauto

Of het nu gaat om een splinternieuwe auto of een waar de kop net vanaf is. Een old- of youngtimer of gewoon een occasion. Is uw droomauto in Nederland niet te vinden? Het importeren daarvan kent vele voordelen. Naast de gunstigere prijzen is er ook veel meer keus.

Ouwens & Pas Automotive kan u op diverse manieren ondersteunen bij het importeren van uw droomauto. Dankzij onze ervaring en contacten in binnen- en buitenland zijn wij de aangewezen partner om het gehele importproces van A tot Z te regelen.

Werkwijze

Wij houden van een hands-on en persoonlijke aanpak, waarbij we graag samen met u kijken naar de mogelijkheden. U bepaalt zelf in hoeverre u van onze service gebruik wilt maken.

Het importeren van een auto kent een aantal stappen:

 1. Het zoeken van uw droomauto.
 2. Contact leggen met de verkoper in het buitenland.
 3. Bezichtiging en onderhandeling.
 4. Eventueel het uitvoeren van een aankoopkeuring.
 5. Transport naar Nederland.
 6. Keuren bij het RDW en aangifte bij de belastingdienst.
 7. Nederlandse kentekenplaten bestellen en bevestigen.

Wij kunnen u in al deze stappen ondersteunen. Het traject start zodra u geheel vrijblijvend uw aanvraag plaatst. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen om u vervolgens uit te nodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek via Skype of bij ons in de showroom. In dit gesprek staan we uitgebreid stil bij uw wensen en kunt u terecht voor eventuele vragen over het traject.

Vervolgens is het aan u om te bepalen in hoeverre u gebruik wilt maken van onze service. Misschien wilt u dat wij alles van A tot Z regelen en uw droomauto gepoetst en wel met garantie afleveren bij u voor de deur. Of misschien wilt u gewoon zelf uw auto ophalen, maar heeft u verder geen idee wat u hier in Nederland verder moet regelen.

Alles is mogelijk. Vandaar dat wij een aantal pakketten hebben samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Import Pakketten

Wij houden van een open, eerlijke en transparante samenwerking. Op basis van die drie kernwoorden gaan wij het traject met u aan. Dat houdt in dat u bij ons nooit voor verassingen komt te staan, en van te voren weet hoeveel u kunt besparen op uw droomauto! Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Pakket 1

€350,-

 • Laagst mogelijke BPM.
 • Invullen van formulieren.
 • Keuren bij het RDW.
 • Aangifte belastingdienst.
 • Kenteken registratie.

Pakket 1 is voor de prijsbewuste koper. U heeft uw droomauto gevonden en heeft hem in Nederland weten te krijgen, maar wat nu? Het invullen van de formulieren en BPM aangifte vraagt de nodige tijd en moeite. Hoe gaat het in zijn werk bij de RDW? Wat moet ik meenemen en waar moet ik zijn. Door te kiezen voor pakket 1 nemen wij die vragen uit handen en staat uw droomauto straks netjes op Nederlands kenteken, zonder dat het u enige moeite kost.

Pakket 2

€450,-

 • Alles van pakket 1.
 • Zoeken naar uw droomauto.
 • Aankoop onderhandeling.
 • Aankoop afhandeling.

U heeft al jaren een prachtige auto in gedachten. In Nederland is deze niet te vinden, of veel te duur. In het buitenland is er veel meer keus maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Voor u is pakket 2 de uitkomst. Wij gaan samen met u opzoek naar uw droomauto. Wij zijn uw ogen. Doen de aankoopbemiddeling en afhandeling en zorgen ervoor dat de auto naar Nederland komt en zo snel mogelijk op Nederlands kenteken staat, zodat u met plezier op weg kan.

Pakket 3

€950,-

 • Alles van pakket 1 & 2.
 • Aflevering aan huis.
 • Volle tank brandstof.
 • Poetsbeurt.
 • Instructieboekje in het Nederlands.
 • Nieuwe APK.

Pakket 3 is er voor speciaal voor diegene die graag ontzorgd worden zodat tijd in belangrijkere zaken kan worden gestoken. Naast alles van de vorige pakketten, zorgen wij ervoor dat uw droomauto gepoetst, op kenteken en met een volle tank brandstof bij u voor de deur komt te staan.

Pakket 4

€1195,-

 • Alles van pakket 1, 2 en 3.
 • 3 maanden garantie.
 • Onderhoudsbeurt naar schema.

Pakket 4 is er voor de rijder die graag zekerheid heeft. Naast alles van de vorige pakketen krijgt u een onderhoudsbeurt naar schema en 3 maanden of 1000 kilometer garantie op de motor en versnellingsbak.

Reeds succesvol geïmporteerd.

Hieronder vindt u de door ons reeds succesvol geïmporteerde auto’s.

BMW 430

Bespaard: €8.000,-

Onlangs hebben we deze schitterende BMW 430 met M-pakket geïmporteerd en afgeleverd. Een sublieme auto uit 2014 met een heerlijke 6 cilinder van BMW. Werkelijk alle opties zitten erop. Van keyless entry, head-up display en adaptief onderstel tot een heerlijk Harman Kardon geluidssysteem. Ook weten wat u kunt besparen? Neem dan snel contact op.